Maria – PIAN
Maria - profesor PIAN

Maria este absolventă a Liceului de Muzică și arte Sigismund Toduță (Deva), specializare pian principal și a Universității Naționale de Muzică din București, secția Pedagogie muzicală. În paralel cu Liceul de Muzică urmează și cursurile Școlii Populare de Arte Deva, secția canto muzică ușoară.
În trecut a activat ca membră a corului Orfeu participând la diverse concursuri și olimpiade. În prezent este membră a corului Juventus Academica participând activ la numeroase evenimente culurale.
De peste 3 ani activează ca profesoară de pian, în acest timp dezvoltându-și o metodă proprie de predare, bazată pe o memorare rapidă și o învățare eficientă. A dezvoltat de asemenea și o metodă special concepută pentru copii mici bazată pe culori și imagini.
Bianca – PIAN
Bianca - profesor PIAN

A absolvit Liceul de Arte Sigismund Toduță din Deva, la specializarea pian principal. A continuat studiile muzicale la Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj, unde a studiat Pedagogia Muzicală în limba engleză. De-a lungul anilor a participat și a obținut premii la numeroase concursuri naționale și internaționale printre care Concursul internațional Alma Cornea, concursul/festivalul Johann Sebastian Bach, concursul internațional George Enescu.

După terminarea facultății începe să predea pianul atât copiilor cât și adulților, dezvoltând o metodă interactivă de predare. Adaptează materialele și metodele de predare în funcție de vârsta și personalitatea cursantului, astfel încât ora să se desfășoare cât mai plăcut.

Pe parcursul anilor de predat s-a implicat și în diverse proiecte ale școlilor cum ar fi concerte, concursuri și festivaluri.

George – CHITARA
 George - profesor chitara clasica

Licențiat al Universității Naționale de Muzică din București, George face parte din prima generație de chitariști, absolvenți ai unui liceu de muzică, ca unul din liderii acesteia. Adunând peste douăzeci de ani de experiență pedagogică și artistică la cel mai înalt nivel, cariera sa cuprinde premii naționale și internaționale la concursuri de specialitate (olimpiade de muzică, Sinaia, București, Craiova), cât și rezultate meritorii obținute de elevii săi de la Liceul de Muzică ”George Enescu” și de la școli de muzică private. A susținut concerte, recitaluri solo și de muzică de cameră în țară și în străinătate, pe scene prestigioase, ca Ateneul Român, Filarmonica din Sibiu, Arad, Castelul Peleș, centre culturale din Ploiești, Pitești, Bistrița, Suceava, Sighișoara, etc. În calitate de profesor de chitară, predă cu succes tuturor categoriilor de vârstă. George pune un accent deosebit pe stimularea calităților native ale elevilor și pe comunicare, în crearea unei atmosfere pozitive, prielnice implicării personale și a motivării copiilor în deprinderea tehnicii instrumentului și a interpretării muzicale.
Irina – JAPONEZA/FRANCEZAIrina - profesor JAPONEZA si FRANCEZA

Irina este absolventă a Universității București secția de Japoneză-Franceză; urmează apoi masterul de Studii Est-Asiatice (Japoneză) în cadrul aceleiași facultăți.
În 2016 obține o bursa MEXT oferită de guvernul Japoniei și studiază la奈良教育大, Universitatea de Educație Nara.
Acolo a urmat cursuri de perfecționare a limbii, specializându-se pe Japoneză clasică sub îndrumarea profesorului Masaru Tonguu. Tot în această perioadă studiază metode japoneze de predare, sub îndrumarea profesorului Chiharu Izumimoto. În Japonia obține premiu la concursul de discursuri奈良県外国人留学生スピーチ大会. În timpul șederii în Japonia predă la școala gimnazială afiliată Universității Nara și se implicaă în numeroase activități culturale și de interpretariat.
Cu experiență de predare la toate grupele de vârstă, dezvoltând totodată o metodă specială pentru copii, construiește cursul nu doar în jurul învățării limbii, ci pune accent și pe înțelegerea culturii și mentalității japoneze, vitală pentru o utilizare adecvată a limbii.

Sună
× Cum va putem ajuta?