Îți garantăm cele mai înalte standarde de calitate a serviciilor, punând în centrul atenției nevoile cursanților și mai ales îți asigurăm o atmosferă prietenoasă de lucru, propice motivării și stimulării progreselor tale. Pentru obtinerea unor rezultate rapide, cursurile sunt individuale sau, la cerere, pot fi organizate grupe de maxim 4 cursanti.

Limba franceză este limba nativă a mai mult de 110 milioane de oameni. Peste 220 de milioane de oameni vorbesc limba franceză în întreaga lume. Din acest motiv, franceza e considerată o limbă mondială.
Limba franceză are o pronunție diferită de a celorlalte limbi romanice, iar scrierea diferă de pronunție – existând însă reguli precise de citire/scriere.

Cui se adresează cursurile de limba franceză ?

Atât începătorilor, cât și celor care își doresc să exceleze în cunoașterea acestei limbi.
Persoanelor care au învățat limba franceză la școală sau în facultate, dar nu au mai exersat limba și își doresc să-și îmbunătățească cunoștințele.
Persoanelor care înțeleg limba și se descurcă în scris, dar nu pot vorbi sau nu au curajul și încrederea necesare pentru a vorbi.
Persoanelor care lucrează într-o multinațională,și chiar dacă au contact cu limba franceză în fiecare zi, au nevoie să o vorbească fluent ca parte a performanței profesionale.

De ce să te înscrii la un curs de limba franceză și care sunt avantajele?

• Vei avea oprtunitatea să evoluezi de la simpla înțelegere la vorbirea fluentă.
• Vei avea curajul de a vorbi în public în limba franceză.
• Îți vei spori șansele de a obține un loc de muncă mai bun.
• Îți va fi mai ușor să te descurci în călătorii sau să locuiești în străinătate.
• Cursurile te pot pregăti pentru examenele internaționale.
• În cadrul centrului nostru puteți studia toate nivelurile, conform Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi Străine: A1, A2, B1, B2, C1, C2.
• Antrenează cele 3 abilități de limbă testate în orice examen internațional:
• Întelegere (ascultare și citire).
• Vorbire (participare la conversație și discurs oral).
• Scriere.

Noțiunile sunt învățate practic, sub forma unor exercitii, aplicate prin simulări de situații din viața reală.
Jocurile, activitățile și aplicațiile utilizate la curs, atât în varianta clasică (după metode auxiliare), cât și cu ajutorul tabletelor prin folosirea mai degajată și spontană a abilităților fiecărei persoane, într-un mod interactiv și plăcut.
La Melodic Art predarea limbii franceze se face în funcție de nevoile cursantului și de stilul acestuia de învățare, punem accentul pe comunicare și ne place să transpunem cursanții în situații concrete.


Tarife

Profesor: Irina

Sună
× Cum va putem ajuta?